close search results icon

"Χριστουγεννιάτικος"...μποναμάς με τα Σχέδια Βελτίωσης

Βγήκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος, τα οποία περιγράφει έμπειρη επαγγελματίας του χώρου. 

Ξεκίνησε η ανάρτηση πινάκων αποτελεσµάτων στα Σχέδια Βελτίωσης, µε την Κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη να είναι οι πρώτες Περιφέρειες που δηµοσιεύουν τη σχετική λίστα στη diavgeia ενώ αναµένεται να ακολουθήσουν άµεσα οι Περιφέρειες ∆υτ. Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Δεν θα περιγράψουμε κάτι. Θα σας μεταφέρουμε σε μία επαγγελματία του χώρου με εμπειρία και πολλές γνώσεις, όσον αφορά προγράμματα και ενισχύσεις που αφορούν τους αγρότες, στην κ. Πόπη Λούσπα, η οποία κάνει μία περιγραφή, η οποία δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει τον τίτλο που επιλέξαμε, αλλά σίγουρα ένα σοκ το τρώει κάποιος...

Αναφέρει τα εξής:

Με λύπη μου θα ήθελα να ανακοινώσω ότι βγήκανε οι πίνακες για τα αναμενόμενα Σχέδια Βελτίωσης, η βαθμολογία σκαρφάλωσε στο 75,45 που ήταν αδύνατο να το πιάσουν άνθρωποι χωρίς το 50% των καταθέσεων, χωρίς πιστοποίηση, χωρίς πτυχίο.

Σε όλη την Κ. Μακεδονία εγκρίθηκαν 424 από 1200 προγράμματα σχεδόν όλα από Νέους Αγρότες που περιμέναν να αγοράσουν νέα μηχανήματα για να δουλέψουν και να υλοποιήσουν και την δέσμευση του προγράμματος για αγορά νέου γεωργικού εξοπλισμού και κόπηκαν πάνω από 800 άτομα στην Περιφέρεια και αν θέλουμε να μιλήσουμε για το νομό μας πέρασαν μόνο 100 άτομα!

Να διευκρινίσουμε στους παραγωγούς ως pellanews.gr ότι άλλα ισχύουν για τη δενδροκαλλιέργεια, άλλα για την ανοιχτή καλλιέργεια. Εν προκειμένω η αναφορά γίνεται για τις δενδροκαλλιέργειες. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ