close search results icon

Χτυπήθηκε γεράκι σε περιοχή των Γιαννιτσών

"Ακούστηκε ένα μπαμ κάπου κοντά στο Μεσιανό όπως μου είπαν", αναφέρει η Άννα Γέργου από τον Σύλλογο Ζωόφιλων.  

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Φαίνεται οτι ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Καμία ευαισθησία, καμία παιδεία, παρά μόνο άγρια ένστικτα και διαθέσεις.

Κάπως έτσι, άγνωστος χτύπησε γεράκι που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε περιοχή έξω από τα Γιαννιτσά. 

"Ελλάδα 2024 - Πυροβολημένο γεράκι", τιτλοφορεί την περιγραφή της το μέλος του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών, Άννα Γέργου, στα χέρια της οποίας βρέθηκε το όμορφο και άτυχο ζωντανό, καθώς βρήκαν το πτηνό κάποιοι και το πήγαν στον Σύλλογο. 

416052962-10224800458134112-4968515045482514170-n.jpg

"Άλλου τα προστατεύουν κ εδώ κάποιοι έξυπνοι τα πυροβολούν για πλάκα. Δεν θα πιάσω έναν; Που θα πάει, θα τύχει. Το πρόστιμο είναι 30.000€ για τέτοιες πράξεις", αναφέρει οργισμένη η κ. Γέργου, καθώς και άλλες φορές έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά απανθρωπιάς.

"Ακούστηκε λέει ένα μπάμ και έπεσε κάπου στο Μεσιανό. Ευτυχώς υπάρχουν καλοί άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν", είπε χαρακτηριστικά.

Το σπάνιο πτηνό εστάλη στη "Δράση για την Άγρια Ζωή., κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης που έγινε με τον πολύτιμο φορέα.

screenshot-29-SaMW0.png

"Άντε πρωί πρωί. Ο Έλληνας δεν θα αλλάξει ποτέ και δυστυχώς θέλει πρόστιμα για να συμμορφωθεί. Απορώ που κάποιοι απορούν για τους νόμους που υπάρχουν πλέον για τα ζώα, αφού τέτοια αξίζουμε! Παιδεία μηδέν, απ' όπου κ αν το πιάσεις!", τόνισε η κ. Γέργου που πραγματικά δεν μπορούσε να ηρεμήσει από μια τέτοια πράξη.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ