close search results icon

Δ. Παιονίας: Εκδήλωση-ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα δημόσιας υγείας» στη κεντρική πλατεία της Γουμένισσας

Δ. Παιονίας:  Εκδήλωση-ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα δημόσιας υγείας» στη κεντρική πλατεία της Γουμένισσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022, στη κεντρική πλατεία της Γουμένισσας, εκδήλωση-ημερίδα του δήμου Παιονίας, με θέμα «Επίκαιρα θέματα δημόσιας υγείας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο οικοδεσπότης δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Γεώργιος Φραγγίδης, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι αντιδήμαρχοι Παιονίας Αθανάσιος Τζούρτζος, Μαρία Παλάνη και Ευάγγελος Νίτσης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, ο σύλλογος γυναικών Γουμένισσας και πλήθος κατοίκων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου που αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στη ψυχική υγεία του πληθυσμού. Η τελειόφοιτη της σχολής επιστημών υγείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κούλα Κεχαΐδου είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης και στον χαιρετισμό που απεύθυνε τόνισε ότι η δημόσια υγεία αποτελεί αγαθό , είναι δικαίωμα και πυλώνας σταθερότητας του ανθρώπινου κεφαλαίου της χώρας. Επιμέρους θέματα ανέπτυξαν οι κυρίες Θεοδώρα Γεωργιάδου, Αικατερίνη Δελιτζάκη, Ελένη Ιωακειμίδου, Πασχαλίνα Μάλτση, Μαρία Μίσκου, Χαρίκλεια Περμανόγλου και Λεβαντιά Τζανοπούλου.

Ο Δήμος Παιονίας επενδύοντας στην ενημέρωση των πολιτών, βάζει σε προτεραιότητα τα θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας αντιμετωπίζοντας την δημόσια υγεία ως κοινωνικό αγαθό.

Η μεγάλη προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Παιονίας αλλά και η παρουσία δημοτών από τον δήμο Έδεσσας έδωσε στην εκδήλωση εξαιρετικό χρώμα. Η βραδιά έκλεισε με μουσική πανδαισία από τον μοναδικό ήχο των Χάλκινων της Γουμένισσας, που μάγεψε τους παρευρισκόμενους.

Γραμματεία Δημάρχου Παιονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ