close search results icon

Δ.Σ Αλμωπίας: Εντάσεις και διαξιφισμοί Κετικίδη - Παρούτογλου

Δ.Σ Αλμωπίας: Εντάσεις και διαξιφισμοί Κετικίδη - Παρούτογλου

Με τηλεδιάσκεψη διεξήχθη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.  Μάλιστα η τεχνολογία επέτρεψε τους αντιδημάρχους αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους να είναι παρόντες και να λάβουν μέρος στην συνεδριάση από διάφορα μέρη. 

ghiantsis-dimitris.PNG
nanoy-polikseni.PNG
dontsos.PNG
Από το αυτοκίνητο μετείχε στην τηλεδιάσκεψη ο Χρήστος Δόντσος

Στην τηλεδιάσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης υπήρχαν ωστόσο και πολλές απουσίες δημοτικών συμβούλων ενώ ήταν από τις ελάχιστες συνεδριάσεις στις οποίες δεν τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Βέσκο βρίσκονταν στο Δημαρχείο μέχρι και την έναρξη της συνεδρίασης. 

Μετά την ανάγνωση του κατολόγου και την παρουσία 14 δημοτικών συμβούλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος έδωσε τον λόγο στους αρχηγούς των παρατάξεων αλλά και στους δημοτικούς συμβούλους με τον Νίκο Παρούτογλου να είναι ο μοναδικός παρόντας επικεφαλής. 

paroutoghloy.PNG

Κατά την τοποθέτηση του ο Νίκος Παρούτογλου άσκησε κριτική προς την δημοτική αρχή τόσο για την εικόνα του Δήμου Αλμωπίας, όσο και για την άρδευση ενώ προέβη και σε δυο καταγγελίες. Ακολούθησε η τοποθέτηση του Λάκη Προκοπίδη, με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να ζητάει την στήριξη των αθλητικών συλλόγων της Αλμωπίας. 

Στον Νίκο Παρούτογλου απάντησε ο Γιάννης Κετικίδης. Ο αν. Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα από πλευράς της αντιπολίτευσης που διαστρεβλώνει την εικόνα ενώ τόνισε πως ο ίδιος και η δημοτική αρχή μιλάνε με αποδείξεις. Παράλληλα ο Γιάννης Κετικίδης έκανε λογο και για έργα που εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή αλλά και για το τεράστιο αγρόκτημα της Αλμωπίας 

"Έχετε άγνοια κινδύνου, είναι αφελές να πιστεύετε πως όλα λύνονται δια μαγείας" είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κετικίδης 

Μετα την τοποθέτηση του αντιδημάρχου ακολούθησε διαξιφισμός ανάμεσα στον ίδιο και στον Νίκο Παρούτογλου όπως μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο αποκλειστικό βίντεο 

Τέλος ακολούθησε η συζήτηση και η ψήφιση των θεμάτων της ημερίσιας διάταξης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ