close search results icon

Δ.Σ Αλμωπίας: Η βασιλόπιτα, η βαλίτσα και το ταξίδι

Δ.Σ Αλμωπίας: Η βασιλόπιτα, η βαλίτσα και το ταξίδι

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας έκοψε την βασιλόπιτα του για το 2023 με τους προέδρους των κοινοτήτων της Αλμωπίας να δίνουν το παρόν στην συνεδρίαση, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε λόγω απουσίας των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα κόπηκε η βασιλόπιτα των δημοτικών συμβούλων ενώ μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια για τους προέδρους των κοινοτήτων.  Τα δώρα που επιφύλαξε η δημοτική αρχή στους "τυχερούς", που δεν βρέθηκαν, αφού ήταν πολλοί απόντες, ήταν δύο βαλίτσες ταξιδιού. 

img-0966.jpg

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος ενώ μοιράστηκαν και βασιλοπιτάκια στους προέδρους οι οποίοι ήταν παρόντες στην συνεδρίαση.

img-0965.jpg

Από την συνεδρίαση δεν έλειψαν και τα "πειράγματα" με τον επικεφαλή της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου να εύχεται στον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση να κερδίσει το φλουρί, καθώς το δώρο ήταν μια βαλίτσα ταξιδιού. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος σήκωσε το "γάντι" και απάντησε πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη μαζί με ομολόγους του από όλη την Ελλάδα. 

img-0960.jpg


Ωστόσο το φλουρί δεν βρέθηκε καθώς απουσίαζαν αρκετοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης  όπως και ορισμένοι  πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, με τα κομμάτια και τα βασιλοπιτακια να μένουν ανέγγιχτα. 

Ανάμεσα στους προέδρους που παραβρέθηκεν ήταν και οι πρόεδροι των Αρχαγγέλου, Περίκλειας, Φούστανης, Ριζοχωρίου, Νερόμυλου,  Ξιφιανής, Χρύσας- Τσάκων, Δωροθέας, Σωσσάνδρας, Προμάχων, Αλώρου, Αψάλου και Αριδαίας. 

img-0958.jpg
img-0964.jpg
img-0963.jpg
img-0959.jpg
img-0969.jpg


Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν τα μέλη της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης, Σταύρος Αναστασιάδης, Πολυξένη Νάνου, Ιωάννης Σέλκος, Γιάννης  Κετικίδης και  Χατζηγιαννίδης όπως και ο πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Χρήστος Δόντσος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιώργος Συλλέκτης αλλά και ο αντιπρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Λιούγκας.

img-0957.jpg
img-0962.jpg
img-0971.jpg
img-0970.jpg
img-0974.jpg






Από πλευράς της αντιπολίτευσης παρόντες ήταν ο Δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Τσαρκνιάς αλλά και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου μαζί με τους Γιώργο Λεμονίδη και Σταυρούλα Λαζάρου


img-0972.jpg

Βέβαια το φλουρί δεν βρέθηκε με τα κομμάτια της αντιπολίτευσης να μένουν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και τον δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση να εκφράζει την δυσφορία του με ανάρτηση στα social media. 




Στην συνεδριάση εκτός από τους προέδρους των κοινοτήτων και τους δημοτικούς συμβούλους βρέθηκαν και οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας Ιωσηφίνα Ουργαντζόγλου και Ηλίας Καραϊσαρίδης, οι οποίοι φρόντισαν και για την κοπή της βασιλόπιτας. 

img-0955.jpg
img-0956.jpg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ