close search results icon

Δ.Σ Έδεσσας: Ψήφισμα συμπαράστασης για τους αγρότες

Δ.Σ Έδεσσας: Ψήφισμα συμπαράστασης για τους αγρότες

Το θέμα κινητοποιήσεων των αγροτών συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Έδεσσας με ψήφισμα τους εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στους αγρότες του Δήμου Έδεσσας, ενώ και εκπρόσωποι των αγροτών τοποθετήθηκαν στην συνεδρίαση. Μάλιστα το ψήφισμα έπειτα από τις παρεμβάσεις του προέδρου Φιλίππου Γκιούρου ψηφίστηκε ομόφωνα. 

aghrotes-edessas.PNG

Οι εκπρόσωποι των αγροτών στάθηκαν στο γεγονός πως στις διεκδικήσεις πρέπει να ενταχθεί και το κεράσι, το οποίο είναι και η βασική παραγωγή του Δήμου. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Έδεσσας τόνισε πως πρέπει να δώσουμε ένα τοπικό χρώμα στον αγώνα γιαυτό και στάθηκε στο κεράσι. 

"πρέπει να στηρίξουμε το ψήφισμα, είμαστε μαζί σας" είπε ο Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος ζήτησε και την στήριξη της Περιφέρειας αλλά και των βουλευτών ώστε να υπάρξουν καλά αποτελέσματα. 

Ο Μιχάλης Σαμλίδης από την πλευρά του ζήτησε το ψήφισμα να αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς ώστε να συνεχιστούν οι διεκδικήσεις. 

tsepkentzis.PNG

Γιάννης Τσεπκεντζής: Ας έρθουν οι βουλευτές 

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Έδεσσας έθεσε προ των ευθυνών τους, τους βουλευτές Πέλλας και ζήτησε να παραστούν και αυτοί σε επόμενη συνεδριάση ώστε να βοηθήσουν τους αγρότες. 

Το ψήφισμα έπειτα από την παρέμβαση του προέδρου Φίλιππου Γκιούρου ψηφίστηκε ομόφωνα ενώ οι αγρότες ευχαρίστησαν το δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας για την στήριξη τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ