close search results icon

Δέσποινα Καλδερεμτζη: "Ένα ευχαριστώ είναι λίγο"

Δέσποινα Καλδερεμτζη: "Ένα ευχαριστώ είναι λίγο"

Η Δέσποινα Καλδερεμτζή έκανε εξαιρετική πορεία στην Περιφέρεια συγκεντρώνοντας σχεδόν 7.000 ψηφούς. Μάλιστα τεράτισε πρώτη στις γυναίκες, έτσι θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την στήριξε και την τίμησε για ακόμη μια φορά.

Δειτε το μήνυμα της στο facebook:

Ένα απλό ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξή σας! Ένας αγώνας που έγινε έχοντας στο πλάι μου την οικογένεια και τους φίλους μου!!! Πραγματικά νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη καθώς με στηρίξατε μέσα από την καρδιά σας, με συναίσθημα και ενθουσιασμό και με δυναμώσατε με την συμπαράστασή σας, σ' έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας! Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα την οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά μου που μαζί μου ζούσαν την αγωνία μου! Η φιλοδοξία μου ήταν μία και μοναδική να καταθέσω την ίδια μου την ψυχή στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.
Ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού μας και νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Πέλλας. 
Όσοι από εμάς αγαπούν ειλικρινά τον τόπο μας, δεν παραιτούνται και δεν αδιαφορούν για την τύχη του αλλά παλεύουν από όποια θέση κι αν βρίσκονται, αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν για την ανάταση και την ανάπτυξή του. Τους υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με ήθος, εντιμότητα και συνέπεια για το καλό του τόπου μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ