Διακοπή κυκλοφορίας σε περιοχές της Ημαθίας λόγω κακοκαιρίας
Προς στιγμή δεν υπάρχουν προβλήματα στην Πέλλα

Η παρατεταμένη βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή της Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της στάθμης των ποταμών, προκαλώντας διακοπή κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου.
Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:
- Στη δημοτική οδό μεταξύ Βέροιας και Λαζοχωρίου (ιρλανδική διάβαση).
- Στη δημοτική οδό μεταξύ Μακροχωρίου και Ταγαροχωρίου (ιρλανδική διάβαση).
Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη λάβει μέτρα για τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας και καλούν τους πολίτες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις τους. Η οδική ασφάλεια αποτελεί ευθύνη όλων μας και η τήρηση των οδηγιών είναι απαραίτητη για την αποφυγή ατυχημάτων.
Σε αντίθεση με την Ημαθία, στην Πέλλα η κατάσταση των ποταμών παραμένει υπό έλεγχο, χάρη στις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μερίμνησε για τον καθαρισμό των υδάτινων όγκων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Νέα μοναχή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνος Προμάχων
13 Μαΐου 2025 -
Γιαννιτσά: ‘’ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025’’
13 Μαΐου 2025 -
Κεράσι: Φρούτο πολυτελείας λόγω παγετού στην Πέλλα
13 Μαΐου 2025
ΣΧΟΛΙΑ