Διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΜ-Θ για τον αποκλεισμό της ΕΡΤ 3
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ διατυπώνει την ανησυχία του για τον αποκλεισμό της ΕΡΤ3 από τα ΜΜΕ που απηύθυναν ερωτήσεις στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.
Η ΕΡΤ3 αποτελεί αυτόνομο σχήμα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης με έδρα την περιοχή που ταυτίζεται με αυτή την ετήσια θεσμική ενημερωτική εκδήλωση, ενώ εκφράζει με το έργο της τον σημαντικό ρόλο που οφείλει η πολιτεία να επιφυλάσσει για την περιφέρεια.
Η ΕΣΗΕΜ-Θ επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αποκλεισμός δεν πρέπει να έχει την παραμικρή συνέχεια ως προς το έργο της ΕΡΤ3, το οποίο πρέπει να ενισχυθεί. Κάθε απόπειρα υποβάθμισής της είναι ασύμβατη τόσο με την ιστορία του σταθμού όσο και με το αίτημα των πολιτών της περιφέρειας για ίσα δικαιώματα στο δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΠΑΟΚ: «Κοντά σε συμφωνία με τον Ντόρσεϊ»
23 Οκτωβρίου 2026 -
Συνελήφθησαν 2 άτομα για τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας στις Σέρρες
23 Οκτωβρίου 2026 -
Διονύσης Σταμενίτης: «261 Νέοι Αγρότες στην Π.Ε. Πέλλας»
23 Οκτωβρίου 2026