close search results icon

Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: πρώτη στη λίστα η Θεοδωρίδου Σοφία Δ/ντρια του Γυμνασίου Σκύδρας

Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: πρώτη στη λίστα η Θεοδωρίδου Σοφία Δ/ντρια του Γυμνασίου Σκύδρας

Μια ξεχωριστή αναφορά στη Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκύδρας μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε η σημερινή ανακοίνωση των Διευθυντών στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πέλλα. Η κα Θεοδωρίδου Σοφία "φιγουράρει" στην πρώτη θέση της λίστας (χωρίς να υποτιμούμε βεβαίως τους συναδέλφους της) δίνοντας μας ιδιαίτερη χαρά και κυρίως στην κοινωνία της Σκύδρας μιας και διευθύνει ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία του Νομού. Κι όχι απλά διευθύνει αλλά μαζί με τους υπόλοιπους καθηγητές που απαρτίζουν την "ομάδα" της έχουν καταφέρει να αναδείξουν το Γυμνάσιο Σκύδρας σ' ένα από τα καλύτερα της χώρας με μια σειρά αξιοζήλευτων δράσεων. Ένα απλό παράδειγμα η κεντρική φωτογραφία του άρθρου με την κα Θεοδωρίδου να δέχεται τα βραβεία από τις τρεις διαγωνιστικές κατηγορίες που συμμετείχε και βραβεύτηκε σε δύο από αυτές το 2021. Συγκεκριμένα, θυμίζουμε, στην κατηγορία ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, πρώτο μεταξύ εκατοντάδων υποψηφίων σχολικών μονάδων της χώρας (ιδιωτικών και δημόσιων), κατέλαβε εντέλει την Τρίτη θέση στη συνολική κατάταξη, αμέσως μετά το Ίδρυμα Λαμπράκη και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Τίτλος της υποψηφιότητας ήταν «Ένα σχολείο Σταχτοπούτα. Γυμνάσιο Σκύδρας». Επίσης ως δεύτερο μεταξύ εκατοντάδων υποψηφίων σχολικών μονάδων της χώρας, ακολουθώντας το επώνυμο ιδιωτικό σχολείο «Ελληνογερμανική Αγωγή», κατέλαβε τελικά την Τρίτη θέση στη συνολική κατάταξη στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Τίτλος της υποψηφιότητας του γυμνασίου Σκύδρας ήταν «Zoom-e».

Επίσης παρακάτω βλέπετε την κα Θεοδωρίδου να παραλαμβάνει βραβείο για το Γυμνάσιο Σκύδρας που κατέλαβε πανελλαδικά τη δεύτερη θέση στην κατηγορία "Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων" των Βραβείων "EDUCATION LEADERS AWARDS 2022".

gumnasio-skudras-theodoridou.jpg

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο ενώ νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην Πέλλαnews και στο pellanews.gr για τη συνεχή συνεργασία μας με το συγκεκριμένο σχολείο και ιδιαίτερα με την κα Θεοδωρίδου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ