close search results icon

Διήμερη περιοδεία ΕΘΕΑΣ στη Θεσσαλία και συσκέψεις σε συνεταιρισμούς για τη στήριξη των αγροτών

Διήμερη περιοδεία ΕΘΕΑΣ στη Θεσσαλία και συσκέψεις σε συνεταιρισμούς για τη στήριξη των αγροτών

Το Προεδρείο της Ενικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του για τη στήριξη των αγροτών και των Συνεταιρισμών, που υπέστησαν καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, θα επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη (3-4/10), για να βρεθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και να συμβάλει στις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες για την ανάταξη της περιοχής.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση το Προεδρείο της ΕΘΕΑΣ θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των παρακάτω Αγροτικών Συνεταιρισμών. Ως εκ τούτου όσοι συνεταιρισμοί επιθυμούν να έρθουν σε επαφή και ανοιχτό διάλογο, με τα μέλη του Προεδρείου της ΕΘΕΑΣ, θα μπορούν να τους συναντήσουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

10:30 ΖΑΓΟΡΑ13:30 Α.Σ. ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ14:00 ΕΒΟΛ – ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Α.Σ ΑΓΧΙΑΛΟΥ17:00 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΝΙΠΕΑΣ18:30 Α.Κ.Σ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ανοιχτή σύσκεψη στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣΤΟ

Επισημαίνεται πως στο πλαίσιο τη επίσκεψης του Προεδρείου στη Θεσσαλία θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη, σήμερα Τρίτη (03/10) και ώρα 13:30, στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣΤΟ, στη διεύθυνση, Λεωφόρος Καραμανλή & Βιομηχανίας, στη Λάρισα.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της περιοχής, όπως συμμετέχουν σε αυτήν.

agro24.gr

iosifina-4MHo9.JPG


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ