close search results icon

Δικαστήρια Έδεσσας: Απίστευτη ιστορία με διαζευγμένο ζευγάρι-ο πατέρας κρατούσε παράνομα το τέκνο!

Δικαστήρια Έδεσσας: Απίστευτη ιστορία με διαζευγμένο ζευγάρι-ο πατέρας κρατούσε παράνομα το τέκνο!

Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάστηκε χθες στα δικαστήρια της Έδεσσας. Διαζευγμένος πατέρας δεν επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές το τέκνο στην πρώην γυναίκα του η οποία έχει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια αυτού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε να δει το τέκνο της τουλάχιστον για δύο μήνες. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν ο πατέρας αρνούνταν να επιστρέψει το τέκνο. Η μητέρα προσέφυγε στη δικαιοσύνη και υπέβαλε μήνυση για αρπαγή. Ο πατέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, αφέθηκε ελεύθερος και πάλι όμως δεν επέστρεψε το τέκνο. 

Η μητέρα προσέφυγε και πάλι στη δικαιοσύνη μηνύοντας τον πρώην σύζυγο της καθώς εκτός της κατηγορίας για αρπαγή το τέκνο δε φοιτούσε στο σχολείο. 

Εχθές εκδικάστηκε η υπόθεση στο αυτόφωρο και έκπληκτοι οι περίοικοι των δικαστηρίων της Έδεσσας είδαν κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων στις 5 το απόγευμα καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ των συγγενών των δύο πλευρών. Η ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ήταν δυόμιση χρόνια φυλάκιση με τη διαφορά ότι έπρεπε να εκτίσει τρεις μήνες στη φυλακή υπό τον όρο να επιστρέψει το τέκνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ