close search results icon

Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής: «Ο σωστός σχεδιασμός του μέλλοντος είναι το πιο σημαντικό διακύβευμα του Δήμου»

Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής: «Ο σωστός σχεδιασμός του μέλλοντος είναι το πιο σημαντικό διακύβευμα του Δήμου»


Με έμφαση στον σχεδιασμό του μέλλοντος αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής προχώρησε σε δήλωση που αποτυπώνει τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

«Ο σωστός σχεδιασμός του μέλλοντος είναι το πιο σημαντικό διακύβευμα του Δήμου. Το ίδιο σημαντική είναι και η καθημερινότητα του πολίτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσεπκεντζής επισήμανε ότι η «αναγκαία αισθητική υποβάθμιση της πόλης φτάνει στο τέλος της», κάνοντας αναφορά σε έργα που επί χρόνια επηρέαζαν αρνητικά την εικόνα της Έδεσσας. «Το γήπεδο και το κτίριο του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποτέλεσαν μια μεγάλη πληγή στην εικόνα μας», σημείωσε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο έργο του πρώην κανναβουργείου, το οποίο χαρακτήρισε «ιδιαίτερα προβληματικό», προσθέτοντας όμως ότι όλα πλέον είναι δρομολογημένα και πως «αναμένουμε τα ευχάριστα». Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ολοκλήρωσή του θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του τουρισμού στην πόλη.

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε με συνέπεια ζητώντας την υπομονή και την εμπιστοσύνη σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ