close search results icon

Δημήτρης Αριανούτσος – Ο Παριανός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και καθηλώνει στην δραματική τηλεοπτική σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» (Βίντεο)

Αυτή είναι η τέταρτη τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετέχει ο νησιώτης ηθοποιός. 

Δημήτρης Αριανούτσος – Ο Παριανός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και καθηλώνει στην δραματική τηλεοπτική σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Αριανούτσος, ο νεαρός ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο, μας κάνει όλους περήφανους με τη συγκλονιστική του ερμηνεία στην καθηλωτική δραματική τηλεοπτική σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», που προβλήθηκε ήδη στο ERTFLIX με εκατομμύρια προβολές και κάθε Σάββατο στις 22:00 προβάλλεται στην ΕΤ1.

Στη σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Βεατρίκης – Σαϊα – Μαγρίζου και την αληθινή ιστορία του πατέρα της, ο Δημήτρης Αριανούτσος πρωταγωνιστεί υποδυόμενος το νεαρό Ιωσήφ, το κεντρικό πρόσωπο ενός συγκλονιστικού οδοιπορικού μιας Εβραϊκής οικογένειας της Θεσσαλονίκης που έζησε τις «φωτιές» της Ιστορίας του 20ου αιώνα και τη θηριωδία του Ολοκαυτώματος.

Αυτή είναι η τέταρτη τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Αριανούτσος - έχει συμμετάσχει επίσης στις σειρές «Ψέματα», «Μην ψαρώνεις», «Αγάπη Παράνομη» - και η πρώτη σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε συνεντεύξεις του δηλώνει περήφανα ότι είναι από την Πάρο, νησί στο οποίο διαμένει η υπόλοιπη οικογένειά του.

Με λατρεία για τη θάλασσα, τη μουσική και τη φωτογραφία και σπουδές γραφιστικής και υποκριτικής, ο Δημήτρης είναι ένας νέος ταλαντούχος ηθοποιός που το νησί του καμαρώνει γι΄ αυτόν και ο ίδιος δεν παραλείπει να εκφράζει την αγάπη για τον τόπο του!

arianoutsos-02.jpg

πηγή: parianotypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ