close search results icon

Δημήτρης Μελισσανίδης: Η ΑΕΚ απόψε ιδρύεται ξανά

«Αυτή τη μεγάλη ιστορική επιβεβαίωση, δεν τη ζούμε μόνο όσοι παρακολουθούμε την τελετή των εγκαινίων. Μαζί μας από ψηλά είναι οι ιδρυτές μας».

Δημήτρης Μελισσανίδης: Η ΑΕΚ απόψε ιδρύεται ξανά

«Περιμέναμε πολύ, υπομείναμε πολλά, ξεπεράσαμε εμπόδια που έδειχναν ανυπέρβλητα, πονέσαμε, κλάψαμε, αγωνιστήκαμε όλοι μαζί, αλλά είμαστε πάλι εδώ». Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Μελισσανίδης άνοιξε την ομιλία του στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγια-Σοφιά OPAP Arena».

«Δεν μιλάμε απλά για μία σημαντική βραδιά. Η ΑΕΚ απόψε συναντά και πάλι την ιστορία της, η ΑΕΚ απόψε ταυτίζεται και πάλι με την ύπαρξή της. Η ΑΕΚ απόψε ιδρύεται ξανά» ανέφερε ο κ. Μελισσανίδης προσθέτοντας πως η ομάδα «σε δύο χρόνια εδώ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της ιστορίας της».

«Αυτή τη μεγάλη ιστορική επιβεβαίωση, δεν τη ζούμε μόνο όσοι παρακολουθούμε την τελετή των εγκαινίων. Μαζί μας από ψηλά είναι οι ιδρυτές μας» πρόσθεσε.

«Αυτό το γήπεδο γίνεται και πάλι το σπίτι της προσφυγιάς, το επίκεντρο των πιο ένδοξων σελίδων της ελληνικής ιστορίας. Εδώ θα θυμηθούμε και πάλι τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε. Εδώ μπαίνουν τα ισχυρά θεμέλια για τα μεγάλα που έρχονται. Εδώ θα δημιουργηθούν οι νέες γενιές ΑΕΚτζήδων. Εδώ θα μάθει ο κόσμος τις αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτή η ομάδα» συνέχισε ο κ. Μελισσανίδης.

naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ