close search results icon

Δήμος Αλμωπίας: Συνάντηση με θέμα την Εκπαίδευση

Νίκος Παρούτογλου: Άμεσα θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις στο σχολείο των Προμάχων 

Δήμος Αλμωπίας: Συνάντηση με θέμα την Εκπαίδευση

Τα θέματα Εκπαίδευσης και Παιδείας αποτελούν μια από τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.  Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πέτρος Τσαρκνιάς πραγματοποίησαν συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου με εκπροσώπους του Δημοτικού σχολείου Προμάχων. 

Στην εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα σχολεία του χωριού ενώ τις επόμενες ημέρες τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πέτρος Τσαρκνιάς θα συνεχίσουν τις συναντήσεις με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας.  Σκοπός της νέας διοίκησης είναι αφενός η λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας που υπάρχουν στα σχολεία καο αφετέρου η δημιουργία όλων των προϋποθέσεων για την καλύτερη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου από την πλευρά του τόνισε πως την Δευτέρα θα επισκεφτεί το σχολείο των Προμάχων ώστε να κάνει αυτοψία και να προγραμματίσει τις παρεμβάσεις που θα κάνει η δημοτική αρχή το επόμενο διάστημα. 

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του αναφέρει 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παρούτογλου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Τσαρκνιά για το θέμα της αίθουσας εκδηλώσεων και των τουαλετών του σχολείου. Μας διαβεβαίωσαν ότι θα υλοποιηθεί το έργο εντός του 2024. Μάλιστα ορίστηκε συνάντηση για της 15/1/2024 στο χώρο του σχολείου για να γίνει μια αυτοψία από τον Δήμαρχο και τον κ. Τσαρκνιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ