close search results icon

Δήμος χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει...

Δήμος χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει...

Ο σοφός λαός λέει πως "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει". Την λαϊκή παροιμία φαίνεται πως υιοθετούν οι Δήμαρχοι Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι οποίοι έχουν ορίσει ως Αντιδήμαρχους του δικούς τους Γιάννηδες, λέγοντας πως "Δήμος χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει"

fb-img-1673100730501.jpg

Στον Δήμο Αλμωπίας ο Γιάννης Κετικίδης είναι ο αν. Δήμαρχος αλλά και ο Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας. Ο ίδιος είναι πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος ενώ όλα αυτά τα χρόνια διαχειρίζεται με επιτυχία το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμωπίας. Ο Γιάννης Κετικίδης ως Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας έχει καταθέσει τις προτάσεις στα τεχνικά πρόγραμματα των Υπουργείων προκειμένου ο Δήμος Αλμωπίας να ενταχθεί σε χρηματοδότησεις αλλά και να υλοποιηθούν τα έργα που γίνονται στην Αλμωπία. 

fb-img-1673099367087.jpg

Ιδιαιτέρα δημοφιλής και επιτυχημένος είναι και ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Σέλκος. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αλμωπίας διαχειρίζεται με απόλυτη συνέπεια τα οικονομικά του Δήμου Αλμωπίας, όντας ο ίδιος ένας νέος με οικονομικές σπουδές. Μάλιστα ο Γιάννης Σέλκος είναι υπεύθυνος και για τον αγροτικό τομέα του Δήμου Αλμωπίας. 

fb-img-1673100760558.jpg

Ο Δήμαρχος Πέλλας έχει τον δικό του Γιάννη. Ο λόγος για τον Γιάννη Φωκά. Ο γνωστός δικηγόρος ήταν αρχικά Αντιδήμαρχος Οικονομικών στον Δήμο Πέλλας ενω σήμερα έχει τις αρμοδιότητες του Εθελοντισμού και του Αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα είναι Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πέλλας με καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν στον Αθλητισμό και στη Νέα Γενιά. 

img-0726-300x300.jpg

Στην Έδεσσα ένας έμπειρος άντρας της Αυτοδιοίκησης είναι ο Γιάννης Μουράτογλου. 

Ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών του Δήμου Έδεσσας έχει πλούσια εμπειρία του αφού η ενασχόληση του με τα οικονομικά του Δήμου ξεκινάει από το 2011. Μάλιστα ο Γιάννης Μουράτογλου είναι και στο ΔΣ της ΚΕΔΕ ενώ χαίρει τον σεβασμό και της εκτίμησης πολλών αιρετών ανά την Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ