Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη.
Υποψήφιος με την παράταξη "Πέλλα Δήμος για όλους".
Σε κάθε χωριό πραγματοποιήθηκε Αγώνας Μαθητών και κάθε παιδί πήρε το αναμνηστικό μπλουζάκι, το δίπλωμα και το μετάλλιο του Δρόμου Θυσίας.
Ο Δήμαρχος Πέλλας, κ. Γρηγόρης Στάμκος ευχαριστεί θερμά για την δυναμική παρουσία όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία, τους ιδιώτες εθελοντές, καθώς και τους χορηγούς – υποστηρικτές της διοργάνωσης.
Υποψήφια δημοτικής σύμβουλος στη Δ.Ε. Πέλλας με τον Στάθη Φουντουκίδη και το "Μέλλον Δημιουργίας".
Οι συζητήσεις με συνδημότες του, οι περιοδείες και η συμμετοχή σε δράσεις εντείνεται το διάστημα αυτό.
Συνεχείς παρουσίες και επαφές με τον κόσμο η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Στάθη Καστερίδη "Πέλλα Δήμος για όλους".
"Ένα βιωματικό «σχολείο» της κοινωνίας της οποίας είμαστε ενεργά και ισάξια μέλη", όπως τονίζει η υποψήφια με το "Μέλλον Δημιουργίας" στη Δ.Ε. Πέλλας.
Δείτε αναλυτικά το τοπογραφικό αλλά και την εξέλιξη της μεγάλης εκδήλωσης για την επέτειο μνήμης της πόλης των Γιαννιτσών.
Η τελευταία "τετράδα" με δύο γυναίκες.
Άναψαν τα "αίματα" αφού άναψαν τα "στόματα".
Η ευρηματικότητα των εκπαιδευτικών για να περνούν τα παιδιά όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.
Δείτε βίντεο με τα στοιχεία του έργου και μια γεύση για την εικόνα που θα δούμε.
Παρέμβαση του συνδικαλιστικού φορέα για μια σειρά θεμάτων που αποτελούν ζοφερή πραγματικότητα.
Καταστροφικές είναι επίσης οι πλημμύρες σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.
Πάνω από 300 αθλητές από Πέλλα και Ημαθία.
Με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου υποβάλλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.