close search results icon

Δήμος Πέλλας: «Άγρια ομορφιά» λίγο πριν τον δεύτερο γύρο

Δήμος Πέλλας: «Άγρια ομορφιά» λίγο πριν τον δεύτερο γύρο

Θα μπορούσε να γίνει ένα πολύ ωραίο ντιπέιτ της τελευταίας στιγμής, το οποίο δεν έγινε. Γρηγόρης Στάμκος και Στάθης Καστερίδης παραλίγο να «έδιναν» στους τηλεθεατές μία δημόσια αντιπαράθεση, απ’ αυτές που δεν μπορείς να δεις επί «σκηνής», καθώς οι ομιλίες είναι σαφώς μονόλογος, αλλά απαραίτητες για γνωστοποίηση θέσεων ζωντανά, μπροστά στους ψηφοφόρους.

Το ξεκίνημα το έκανε ο κ. Στάμκος, που αρνήθηκε να συμμετέχει σ’ αυτό το ντιπέιτ. Κατόπιν προγραμματίστηκε συνέντευξη του κ. Καστερίδη, μετά από την άρνηση του Δημάρχου. Τελικώς κι αυτή δεν έγινε, διότι και πάλι «μονόλογος», όπως θεώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, τη στιγμή που έχουν παρουσιαστεί οι θέσεις της παράταξης του, δεν θα ήταν και ότι καλύτερο.

Αυτό βέβαια ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς προηγήθηκε η ανακοίνωση της παράταξης «Πέλλα, δήμος για όλους» του κ. Καστερίδη, για τις προσλήψεις υδρονομέων στις οποίες προχωρά ο Δήμος Πέλλας, ήτοι η δημοτική αρχή, προεκλογικά. Κάπου εκεί ακολούθησε μια σκληρή απάντηση από πλευράς «Πέλλα μαζί συνεχίζουμε» και του κ. Στάμκου, όπου αποκαλεί «ψεύτη» και «ακατάλληλο για Δήμαρχο» τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.

Μια ανάσα πριν το νέο, δεύτερο, άνοιγμα της κάλπης για τον Δήμο Πέλλας η αντιπαράθεση πήρε μία «άγρια ομορφιά», απ’ αυτές που λες ότι δίνουν το «αλάτι» και το «πιπέρι» σε ένα φαγητό.

Που αυτή τη φορά σίγουρα δεν είναι ξαναζεσταμένο!

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ