close search results icon

Δήμος Πέλλας: Έγινε η βράβευση των μαθητών για τον διαγωνισμό Επαναχρησιμοποίησης συσκευασιών

Το πάρκο του Αγίου Γεωργίου γέμισε από δημιουργίες των μαθητών από συσκευασίες που θα απορρίπτονταν στα σκουπίδια μετά την αρχική χρήση τους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών για τον Διαγωνισμό Δημιουργικής Επαναχρησιμοποίησης Συσκευασιών με τίτλο " Δεν είμαι ακόμα για τα σκουπίδια" και για παιχνίδι με το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου.
Το πάρκο του Αγίου Γεωργίου γέμισε από δημιουργίες των μαθητών από συσκευασίες που θα απορρίπτονταν στα σκουπίδια μετά την αρχική χρήση τους, ενώ ταυτόχρονα μέσα από το υπαίθριο Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης της εταιρείας East west Greece - ανακύκλωση υφασμάτινων ειδών - τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι, αλλά και να εκπαιδευτούν στις αρχές της ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας .

image-50443777.JPG
image-50728961.JPG
image-50773249-sFOFS.JPG
image-67546113-WGWnK.JPG


Τους μαθητές βράβευσε ο δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης και τους συνεχάρη για την δημιουργικότητά τους και την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τον δήμαρχο συνόδευσαν οι αντιδήμαρχοι Εύη Θεοδωρίδου, Τζένη Δεντσίδου, Δημήτρης Δαμασκούδης αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής.

image-67215105.JPG






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ