close search results icon

Εφηβική εγκληματικότητα, bullying και ενδοοικογενειακή βία στην ατζέντα του Στάθη Φουντουκίδη.

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. 

Εφηβική εγκληματικότητα, bullying και ενδοοικογενειακή βία στην ατζέντα του Στάθη Φουντουκίδη.

Δήμος Πέλλας και Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας συμπορεύονται στις υπηρεσίες και την προστασία των πολιτών.

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση είχε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πέλλας ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης με την Αστυνομική ηγεσία του νομού και του Δήμου Πέλλας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Περδικάτσης ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο και ως είθισται κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή ηγεσίας στον Δήμο, έγινε η συνάντηση γνωριμίας και κατάθεσης των παρατηρήσεων της Αστυνομίας σε θέματα αρμοδιοτήτων της που χρήζουν παρεμβάσεων εκ μέρους του Δήμου.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος κ. Στάθης Φουντουκίδης τόνισε την σπουδαιότητα της συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, την αποτροπή της παραβατικότητας και την στήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, σημειώνοντας ότι στον τομέα της οδοποιίας ήδη δρομολογείται η δημοπράτηση δύο κυκλοφοριακών κόμβων στην περιοχή των σφαγείων και στην περιοχή του δημοτικού γκαράζ, την ένταξη στον προϋπολογισμό της αποκατάστασης δρόμων με ασφαλτοστρώσεις, και διαγραμμίσεις.

427167905-713473037636580-42244218782716418-n-tINue.jpg
427828806-713473097636574-7089930162517412347-n.jpg

Ο Δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα ενδοσχολικής βίας (bullying) και της πλοήγησης σε κακόβουλες ιστοσελίδες από τους νέους μας, επισημαίνοντας ότι σχεδιάζονται εκ μέρους του Δήμου μία σειρά πρωτοβουλιών με ενημερώσεις των μαθητών, την έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων, και αξιοποίηση του διαδικτύου όπου οι νέοι ξοδεύουν τον περισσότερο απο τον ελεύθερο χρόνο τους.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σκέψη και στον σχεδιασμό του Δήμου, για την δημιουργία χώρου βραχύβιας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Αστυνομίας, ενώ μίλησε και για το Κέντρο Κοινότητας που μπορεί να βοηθήσει τον οποιοδήποτε πολίτη συμβουλευτικά για θέματα που τον απασχολούν.

Τον Δήμαρχο επισκέφτηκε ο εκ νέου παραμένοντας Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προαχθείς ιεραρχικά στο βαθμό του Ταξίαρχου κ. Περδικάτσης Πέτρος, ο Διοικητής της Τροχαίας Γιαννιτσών κ. Πλούγαρλης Βασίλειος, ο Διοικητή του Α.Τ. Γιαννιτσών κ. Χατζηκαλλινικίδης Μιχαήλ, ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αστυνόμος Α΄ κ. Πετρίδης Βασίλειος, ο Υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, υπεύθυνος χωροταξικά για τον Δήμο Πέλλας κ. Ανδρέου Ιωάννης, ενώ από τον Δήμο Πέλλας παραβρέθηκαν επίσης στην συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. κ. Δεληγιαννίδης Κώστας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μάγγος Θέμης.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ