close search results icon

Δυναμική η διήμερη παρουσία του Συμβαδί-ζω στην 6η Ανθοέκθεση Σκύδρας

Δυναμική η διήμερη παρουσία του Συμβαδί-ζω στην 6η Ανθοέκθεση Σκύδρας

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη δράση τους: 

6η Ανθοέκθεση Σκύδρας

2 ημέρες γεμάτες δράση.

Συμμετείχαμε, το ευχαριστηθήκαμε, το χαρήκαμε!

Μας αρέσει η επαφή με τον κόσμο, με εσάς, με τα παιδιά ιδιαίτερα.

Μοιράσαμε το βιβλίο-κόμικ "Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια", του Δημήτρη Αντωνίου. Συστηθήκαμε και γνωριστήκαμε με όσες και όσους δεν είχατε ξανακούσει για το Συμβαδί-ζω. Ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς. Φέραμε τον εαυτό μας στη θέση όσων δεν έχουν την ίδια προσβασιμότητα με αρτιμελείς συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Σκύδρας και τη Δήμαρχο Ιγνατιάδου Κατερίνα για τη φιλοξενία, την Αντιδήμαρχο Κα Γιακαμόζη Μαρία και τον πρόεδρο Σκύδρας Αντωνιάδη Άκη για τη συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα ‘’Tsorlinis Photography’’, του φωτογράφου Δημήτρη Τσορλίνη που ετοίμασε το video παρουσίας μας και τον Χρήστο Χατζηθεοδώρου από το κατάστημα ‘’Cluster’’ για τις τεχνική του υποστήριξη. Ευχαριστούμε όλα τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους.

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο οποίος από τα πρώτα βήματα μας, έχει δηλώσει τη συμπαράσταση του στο σύλλογο και έμπρακτα την εξέφρασε με τη δωρεά ενός banner παρουσίας μας για τις εκδηλώσεις. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που έχετε αγκαλιάσει το όραμα μας, τις ιδέες μας, τον αγώνα μας και μας το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δράσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ