Διονύσης Σταμενίτης: Έγκριση 685.000 ευρώ για το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών
✅ Έγκριση 685.000 ευρώ για το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών
📍Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση
Στη χθεσινή μου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση ενημερώθηκα για την απόφαση της χρηματοδότησης του Δήμου Πέλλας με 685.000, προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Ανακατασκευή τάπητα στίβου ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακιδου», προϋπολογισμού 682,647.18 ευρώ με το ΦΠΑ. Η απόφαση έγκρισης αναμένεται το επόμενο διάστημα.
Το αίτημα είμχαμε καταθέσει από κοινού τον περασμένο Ιούνιο με τον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη σε συνάντηση μας με τον Υπουργό, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου Πέλλας.
Επιπρόσθετα, ζήτησα από τον Υπουργό να εξετάσει και περαιτέρω χρηματοδοτήσεις για αναγκαία έργα αθλητικών υποδομών στον Νομό Πέλλας, σημειώνοντας τη μεγάλη σημασία και την κρισιμότητα αυτών των παρεμβάσεων. Συγκεκριμένα:
▶️Την πρόταση του Δήμου Αλμωπίας, ύψους 800.000 ευρώ για την κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας,
▶️Την πρόταση του Δήμου Έδεσσας, ύψους 2.000.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας
▶️Την πρόταση του Δήμου Πέλλας, 650.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Κλειστού Γυμναστηρίου Γιαννιτσών.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που καταθέσαμε με τον Δήμαρχο Πέλλας, κ. Στάθη Φουντουκίδη. Αποδεικνύεται ότι η συνεργασία και η επιμονή φέρνουν απτά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών. Το έργο ανακατασκευής του τάπητα στίβου θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Πέλλας, προσφέροντας στους αθλητές, στα σωματεία και στους νέους μας σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες άθλησης.
Συνεχίζουμε σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές για τη διεκδίκηση πρόσθετων χρηματοδοτήσεων για σημαντικά έργα αθλητικών υποδομών σε ολόκληρη την Πέλλα.
@ακόλουθοι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Προσκύνημα στους Αγίου Τόπους με την ΙΜ Εδέσσης
08 Ιουλίου 2026 -
Η εορτή της Αγίας Κυριακής στην Κρύα Βρυση
08 Ιουλίου 2026 -
Γιαννιτσά/GOVPLAN: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε να γνωριστούμε!
08 Ιουλίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ