close search results icon

Διονύσης Σταμενίτης: Παρών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Πέλλας – «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους»

Διονύσης Σταμενίτης: Παρών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Πέλλας – «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους»


Σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές περιοχές της Πέλλας έδωσε το «παρών» ο βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης, αναδεικνύοντας με δήλωσή του τη σημασία της τοπικής παράδοσης, του πολιτισμού και της ενεργού συμμετοχής των συλλόγων.

Ο κ. Σταμενίτης βρέθηκε στα 26α Ποζαρίτικα, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «Το Πόζαρ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας. Η διοργάνωση αποτελεί έναν θεσμό για την περιοχή, συγκεντρώνοντας κατοίκους και επισκέπτες και διατηρώντας ζωντανά στοιχεία της τοπικής πολιτιστικής ταυτότητας.

fb-img-1788101276593.jpg


Παράλληλα, παρέστη στο 26ο Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης & Πολιτισμού στους Γαλατάδες, το οποίο διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων «Ο Φίλιππος». Μια ακόμη διοργάνωση με πολυετή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της Πέλλας, με επίκεντρο τη λαϊκή παράδοση και τη διατήρηση των εθίμων.

Ο Διονύσης Σταμενίτης έδωσε επίσης το «παρών» στη μουσική εκδήλωση «Κάτω από το φως της Πανσελήνου», στην Πέλλα, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πέλλας, προσφέροντας μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά στο κοινό.

fb-img-1788101273407.jpg


Με αφορμή την παρουσία του στις τρεις εκδηλώσεις, ο κ. Σταμενίτης συνεχάρη όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίησή τους, επισημαίνοντας:

«Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συλλόγους και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων».

fb-img-1788101279307.jpg



Οι πολιτιστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού συνεχίζουν να αποτελούν σημαντικό σημείο αναφοράς για τις τοπικές κοινωνίες της Πέλλας, φέρνοντας κοντά κατοίκους και επισκέπτες και συμβάλλοντας στη διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ