close search results icon

Δίπλα στους αγρότες η Μαρία Παπαδοπούλου

Δίπλα στους αγρότες η Μαρία Παπαδοπούλου

Η Μαρία Παπαδοπουλου εκτός από μια δυναμική γυναίκα της αυτοδιοίκησης,  επιτυχημένη λογίστρια, άριστη γνώστρια του ΕΣΠΑ και επιτυχημένη επαγγελματία είναι άριστη γνώστης των προβλημάτων των αγροτών. 

Η ίδια ανέβηκε μέχρι και σε τρακτερ προκειμένου να επισκεφτεί από κοντά κτήματα του Δήμου Σκύδρας και να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. 

Η Μαρία Παπαδοπουλου και η Αλλαγή Σκυτάλης του Δήμου Σκύδρας έχουν υψηλά στην ατζέντα τους τα θέματα αγροτικής πολιτικής καθώς η Μαρία Παπαδοπουλου γνωρίζει την σημασία που έχει ο αγροτικός κόσμος για την οικονομία της περιοχής. Έτσι η Αλλαγή Σκυτάλης προτείνει  μέτρα ανακούφισης για τους αγρότες της Σκύδρας ενώ σχεδιάζει μειώσει των τελών άρδευσης. Ακόμη η Μαρία Παπαδοπουλου ως άριστη γνώστρια των προγραμμάτων ΕΣΠΑ σχεδιάζει προγράμματα για έργα υποδομής στον Δήμο Σκύδρας, αλλά και για εκσυγχρονισμό των αγροτών.  

Προτεραιότητα της Μαρίας Παπαδοπουλου και της Αλλαγής Σκυτάλης είναι η δημιουργία γραφείου υπό την αιγίδα του Δήμου σε θέματα συμβουλευτικής των αγροτών ενώ ψηλά στην ατζέντα του συνδυασμού είναι τα προβλήματα των αγροτών της Σκύδρας. 

Ενδεικτικό είναι πως αν η Μαρία Παπαδοπουλου εκλεγεί Δήμαρχος θα ασκήσει πιέσεις τόσο προς τον ΕΛΓΑ όσο και προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για άμεση καταβολή των αποζημιώσεων αλλά και για να προχωρήσουν έργα στον Δήμο Σκύδρας προς όφελος των αγροτών 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ