close search results icon

Δουλειά πιάνει από σήμερα η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Δουλειά πιάνει από σήμερα η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Κείμενο Γεώργιος Σαρρής

Δουλειά πιάνει από σήμερα η νέα Εκλογική Επιτροπή που συγκρότησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας ενόψει των νέων εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, καθώς θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στη μια και μισή το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αιγάλεω. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το νέο αυτό όργανο, η σύνθεση του οποίου μαρτυρά την προσπάθειά του να διευρύνει τους κοινωνικούς ορίζοντες και να αφουγκραστεί όσο γίνεται περισσότερες κοινωνικές ομάδες, θα επιχειρήσει να αναστρέψει όσο γίνεται το κλίμα μετά το εξαιρετικό δυσάρεστο αποτέλεσμα της κάλπης πριν από περίπου μια εβδομάδα. Θα επιχειρηθεί να καταδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά να διαθέτει ένα πιο σαφή προεκλογικό λόγο, με συνοχή στον τρόπο που απευθύνεται στους ψηφοφόρους και πλήρη τεκμηρίωση των προγραμματικών του θέσεων.

Η Κουμουνδούρου θέλει να δείξει πως όχι μόνο έλαβε το μήνυμα από τους ψηφοφόρους, αλλά και ότι επιχειρεί να κάνει πράξει τα κελεύσματά τους. Να σημειωθεί ότι αρκετά από τα πρόσωπα που μετέχουν στην Εκλογική Επιτροπή έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε είναι τα πλέον κατάλληλα για να προχωρήσουν στην επεξήγησή του προς τους πολίτες.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο όργανο μετέχουν οι Ράνια Σβιγκου, Πόπη Τσαπανίδου, Αλέξης Χαρίτσης, Κατερίνα Νοτοπουλου, Ράνια Θρασκιά, Κώστας Ζαχαριάδης, Διάνα Βουτυράκου, Νικόλας Φαραντούρης, Διονύσης Τεμπονέρας, Ευάγγελος Αποστολάκης, Γρήγορης Θεοδωράκης, Χάρης Μαμουλάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Αθηνά Λινού, Δημήτρης Λυριτσής, Τζένη Λειβαδαρου, Κινυούα Μάινα Νικόδημος, Μακρίνα- Βιόλα Κώστη, Γιώργος Χουλιαράκης και Γιώργος Καραμέρος.

Εντός των επομένων εικοσιτετραώρων θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα μετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα που θα αναλάβει τον αγώνα σε κάθε περιφέρεια. Εκεί θα ενταχθούν τα πιο πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, που θα αναλάβουν και την ευθύνη για τις περιφέρειες που θα χρεωθούν ξεχωριστά στον καθένα.

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ