close search results icon

Δρουν εντός και εκτός Γιαννιτσών ακούραστα! - Μπορεί να τους δεις...οπουδήποτε!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης έχει ξεκινήσει πολύ ζεστά! 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και όσο οι πολίτες δρουν με γνώμονα το κοινωνικό όφελος τότε υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Πριν λίγες μέρες το pellanews.gr ανέφερε τον ρόλο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης που δημιουργήθηκε στα Γιαννιτσά και ήδη με τις δράσεις της μέχρι σήμερα αποδεικνύει το μεράκι της για κοινωνική προσφορά.

Αυτούς τους ανθρώπους βρήκε στο διάβα του το pellanews.gr και οι οποίοι βγήκαν από τα όρια της πόλης για να συνεχίσουν ακατάπαυστα το υπέροχο έργο τους, "αποθεώνοντας" και χωρίς εισαγωγικά, την έννοια του εθελοντισμού και της δράσης που αυτός μπορεί να δημιουργήσει.

2-lfP8R.jpg

Σημεία δύσκολα, που σε μία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα υπήρχε ούτε υποψία απορρίμματος, σημεία δύσβατα, μέρη όπου δεν θα ακουμπούσε ανθρώπινο χέρι για καθάρισμα αυτών που ο συνάνθρωπος τους άφησε...ευγενικά γι' αυτόν και το περιβάλλον που τον περικλείει, αποτελούν πεδίο όπου μπορεί και βρίσκεται η Εθελοντική Ομάδα Δράσης, για να "επαναφέρει" αυτό που η φύση και ο πολιτισμένος άνθρωπος επιθυμεί. 

Ένα καθαρό περιβάλλον.

5-3PmFM.jpg
4-R68S4.jpg

Μία τέτοια προσπάθεια χρειάζεται πάντα και ενίσχυση. Όποιος πολίτης θέλει να ενισχύσει τους συνανθρώπους του, συμπολίτες του εθελοντές, μπορεί να το κάνει με μια μικρή αναζήτηση στα σόσιαλ μίντια (facebook) εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του. Η δράση έχει ξεκινήσει και είναι ήδη πολύ μεγάλη!

screenshot-6-DOTPt.png
screenshot-7-nWLre.png
screenshot-9-N7EuB.png
screenshot-10-qiwbM.png

Όπως καταλάβαμε έπεται συνέχεια στην προσφορά τους, με τον ίδιο δυναμισμό και θέληση. Εύγε! 





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ