close search results icon

Δύο νέες συλλήψεις για το κύκλωμα τράφικινγκ ανηλίκων

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο στρατολόγησης και δράσης της συμμορίας.

Δύο επιπλέον συλλήψεις για την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης ανήλικων κοριτσιών σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση τους.

Συνελήφθησαν επιπλέον δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Είχαν προηγηθεί, το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, οι συλλήψεις τεσσάρων ημεδαπών (25χρονη, 25χρονος, 54χρονος και 21χρονη) για τα ίδια αδικήματα.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο στρατολόγησης και δράσης της συμμορίας. Η 25χρονη Μαρία φέρεται πως ήταν ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης και είχε «ψαρέψει» επτά ανήλικα κορίτσια από το καλοκαίρι του 2023, πείθοντας τις να εκδίδονται σε πελάτες που θα έβρισκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα ραντεβού κλείνονταν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα σπίτια των πελατών. Για κάθε συνεύρεση οι ανήλικες ελάμβαναν από 200 έως 400 ευρώ. Κατά την αστυνομία, πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα. Η 25χρονη μαστροπός έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ από κάθε κοπέλα, και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους συλληφθέντες, δύο από αυτούς κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα σημεία συνάντησης με τους πελάτες, χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους. Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι ταξιτζής, ενώ ο δεύτερος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ