close search results icon

Δύο νεκροί ανασύρθηκαν από τη θάλασσα σε Κόρινθο και Ρόδο

Δεν μας έφτανε η άσφαλτος...

Μια γυναίκα στην Κόρινθο και ένας άντρας στη Ρόδο, εντοπίστηκαν νεκροί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τις πρωινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο Αμέσου Δράσεως του Λιμενικού για την ύπαρξη πτώματος στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου. Αμέσως, στο σημείο πήγε ένα αλιευτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν το πτώμα και το μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου. Πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου από ιδιώτη για την ύπαρξη πτώματος, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή "Ζέφυρος" στη Ρόδο.

Αμέσως, στο σημείο πήγαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, όπου περισυνέλεξαν πτώμα άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ