Δύο θανατηφόρα τροχαία σε Πέλλα και Σέρρες

Δύο νέα τροχαία δυστυχήματα με θύματα έναν 30χρονο και έναν 63χρονο σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Πέλλας και των Σερρών.
Δυστύχημα στην Πέλλα
Χθες, Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025, περίπου στις 13:45, σε κοινοτική οδό στην περιοχή Παλαίφυτου Πέλλας, 30χρονος αλλοδαπός που καθόταν πάνω σε γεωργικό ελκυστήρα, τον οποίο οδηγούσε 40χρονος ομοεθνής του, έπεσε από το όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο 40χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 31χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη του ελκυστήρα, ο οποίος κατηγορείται για ψευδή κατάθεση. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.
Δυστύχημα στις Σέρρες
Σήμερα, Τρίτη 19 Αυγούστου 2025, περίπου στις 11:00 το πρωί, στο Γάζωρο Σερρών, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ένωση αρδευτικών δικτύων στο Θεοδωράκι με πρωτοβουλία κατοίκων
19 Αυγούστου 2025 -
Το άγνωστο δώρο του Πούτιν -Τι έφερε μαζί του στην Αλάσκα
19 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ