close search results icon

Ε. Φράγκος (Φραγκούλης): Αλήθειες για τους υπαίτιους του πολέμου στη Γάζα και η άμεση ανάγκη για απελάσεις

Επεσήμανε το "γεγονός της στήριξης εξτρεμιστικών οργανώσεων από τις ΗΠΑ για λόγους αποδυνάμωσης των βασικών δρώντων".

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR), Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης), στην ομιλία του κατά την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσία του Ύπατου Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, κ. Ζοζέπ Μπορέλ, είπε αλήθειες για τους ενόχους που προκάλεσαν την κατάσταση στη Γάζα και το ενδεχόμενο μεταφοράς νέων μουσουλμάνων εξτρεμιστών στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης) επεσήμανε το γεγονός της στήριξης εξτρεμιστικών οργανώσεων από τις ΗΠΑ για λόγους αποδυνάμωσης των βασικών δρώντων, όπως συνέβη στην περίπτωση της Χαμάς, σημειώνοντας την παράλληλη στήριξη της από την Τουρκία.

Η σημερινή ενωμένη Ευρώπη παρακολουθεί παθητικά τις γεωπολιτικές εξελίξεις, χωρίς καμία προθυμία ή σθένος υπεράσπισης των αξιών της, θέλοντας μάλιστα να ανοίξει κι άλλο την… αγκαλιά της σε λαθρομετανάστες και μουσουλμάνους εξτρεμιστές, αντί να σχεδιάζουμε απελάσεις – όχι σήμερα, αλλά χθες!

*(από το γραφείο τύπου του Ευρωβουλευτή)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ