close search results icon

Έχουν γίνει...γραφικοί!-Πάλι με προβλήματα τα ΑΤΜ της Εθνικής Γιαννιτσών

Αποχωρούσε οργισμένος κόσμος φεύγοντας...με άδειες τσέπες! 

Μια, δυο τρεις, δέκα εκατό....χρόνια κρατάει αυτή η "κολώνια" με τα ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Γιαννιτσά. Να πηγαίνεις παίζοντας στοίχημα, εάν θα λειτουργούν κανονικά ή όχι, αν θα δίνουν χρήματα ή όχι, αν θα μπορούν να γίνουν γενικώς συναλλαγές ή όχι (ακόμη και μία απλή ενημέρωση της κάρτας). 

Κι όμως.

Σαν να πας σε "καζίνο" και παίζεις "ρουλέτα". Όπως σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου, όπου κάπου μετά τις 1.00 το μεσημέρι, όπως οργισμένοι πολίτες της πόλης μας περιέγραφαν ακριβώς έξω από το υποκατάστημα, τα μηχανήματα άρχισαν να δίνουν μόνο μικροποσά και μόνο χαρτονομίσματα των 20 ευρώ. Μετά από λίγο το ένα εκ των δύο ΑΤΜ (τα μόνα που υπάρχουν σε μια πόλη 40.000 κατοίκων, άλλη υποτίμηση του πελάτου αυτή...), σταμάτησε να λειτουργεί και δεν έδινε ούτε απόδειξη ενημέρωσης (ανακύκλωση άφαντης μορφής ίσως) και φυσικά....

...ουδείς υπεύθυνος, ουδείς ασχολείται, ουδείς έχει δώσει ποτέ κάποια εξήγηση, αλλιώς όλο και κάτι θα γνώριζε ο κόσμος που βρίσκεται μονίμως σε ένα ΑΤΜ και ειδικά μιας τράπεζας που είναι συστημικά υπεύθυνη και μέσω της οποίας δίδονται μισθοδοτήσεις, επιδόματα, συντάξεις. 

Με τον κόσμο να φεύγει οργισμένος, με τις..."πασχαλινές ευχές" να στολίζουν την αποχώρηση τους από τα μηχανήματα. 

Αυτά τα άτυπα "capital control" γίνονται λοιπόν εν Γιαννιτσοίς , εν έτη 2023, σε μία ευρωπαϊκή χώρα που... φυσάει η τεχνολογία και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ