close search results icon

«Έφτασα να ζυγίζω 109 κιλά λόγω επεισοδιακής υπερφαγίας»: H εξομολόγηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τη νέα του εικόνα

Η ‘Επεισοδιακή Υπερφαγία’ είναι πάρα πολύ δύσκολη στο να αντιμετωπιστεί και θέλει τεράστια προσπάθεια. 

Αφοπλιστικά ειλικρινής υπήρξε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τους followers του στο Instagram, αποφασίζοντας να μοιραστεί μαζί τους ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τα 15 του χρόνια.

Ο λόγος για την επεισοδιακή υπερφαγία, η οποία τον οδήγησε σε σημείο να ζυγίζει 109 κιλά, με τον ίδιο να σχολιάζει πως προσπάθησε πολλές φορές να διακωμωδήσει την εικόνα του και τα κιλά που είχε βάλει μέσα από τις αναρτήσεις του, αλλά στην πραγματικότητα γνώριζε πώς ακριβώς έχει η κατάσταση.

«Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι κάτι τόσο προσωπικό, ανοιχτά εδώ σε όλους εσάς. Πιστέψτε με δεν ήταν και δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει. Δεν είναι απλά κάνω δίαιτα και λίγη γυμναστική. Είναι κάτι πολύ βαθύτερο που μόνο αν το έχεις ζήσει μπορείς να το καταλάβεις.

Η ‘Επεισοδιακή Υπερφαγία’ είναι πάρα πολύ δύσκολη στο να αντιμετωπιστεί και θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! Αν γνωρίζετε κάποιον φίλο η συγγενή σας που πάσχει από αυτήν, προσπαθήστε να μην τον πιέζετε τώρα που ξέρετε, αλλά να τον βοηθήσετε σιωπηλά και έμπρακτα!», έγραψε ο ίδιος στη σχετική ανάρτησή του στο Instagram.

πηγή: tvxs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ