close search results icon

Εγκρίσεις και εντάσεις στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Εγκρίσεις και εντάσεις στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Συνεδρίασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την παρουσία των μελών της δημοτικής αρχής ενώ στην συνέχεια ήρθε και ο Νίκος Παρούτογλου.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον Δήμαρχο Αλμωπίας, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη και τον Νίκο Παρούτογλου καθώς ο τελευταίος ρώτησε για τον δρόμο που ενώνει την Αλμωπία με το χιονοδρομικό, τη στιγμή που ο ίδιος και η παράταξη του απουσίαζαν από το Δημοτικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συνεδρίαση και μην εγκριθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού με την ένταξη των 400.000 ευρώ.

295532587-1519482455154796-3837623097874743820-n.jpg


Ακολούθησε η συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης ενώ ανάμεσα στα θέματα που εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή ήταν η έγκριση χρηματοδοτήσεων που αφορούσαν μελέτες για παρεμβάσεις στην είσοδο της Αριδαίας (από την πλευρά του Εξαπλατάνου) και οι οποίες αγγίζουν τα 3 εκ ευρώ, ενώ εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση για το πάρκο του Αγίου Αντωνίου, με την συνολική χρηματοδότηση να ξεπερνά τα 3,2 εκ ευρώ. 

Παράλληλα στην συνεδρίαση εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την τοποθέτηση γεμιστήρων σε κοινότητες της Αλμωπίας με τον Δήμαρχο να τονίζει πως χωριά όπως το Νεοχώρι για χρόνια δεν είχαν υποδομές άρδευσης.

Τέλος εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση για το λεύκωμα του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο θα αποτελεί μια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ