Εγνατία Οδός - Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη σήραγγα Μαλακάσι Α’
Η συνέχιση των εργασιών συντήρησης των επιφανειακών φθορών στη σήραγγα Μαλακάσι Α’ αποφασίστηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έπειτα από επίσκεψη στο σημείο του υφυπουργού Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου, του προέδρου της Εγνατία Οδός ΑΕ κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου και του διευθύνοντος συμβούλου της Εγνατία Οδός ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Κουτσούκου.
Ως εκ τούτου οι ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο με αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας μεταξύ των χ.θ. 115+300 και 116+700 παρατείνονται έως και τη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024.
Σημειώνεται δε πως από την ολοκλήρωση των εργασιών ελέγχου των εμπειρογνωμώνων δεν διαπιστώθηκε κάτι σημαντικό στην στατικότητα της σήραγγας, ενώ οι αρχικές εργασίες συντήρησης πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία. Τονίζεται ότι θα δρομολογηθεί και ό,τι άλλο απαιτεί η συντήρηση της σήραγγας.
Το προσωπικό της Εγνατία Οδός ΑΕ συνεχίζει να εργάζεται με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν πιστά τις σημάνσεις και τον Κ.Ο.Κ.
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου
Γραφείο Προέδρου
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
«Συμβούλιο Ειρήνης» - Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από κάθε χώρα;
18 Ιανουαρίου 2026 -
Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»
18 Ιανουαρίου 2026 -
Από το ΠΑΣΟΚ η πρώτη αντίδραση στο μήνυμα Μητσοτάκη
18 Ιανουαρίου 2026 -
Γερέμεγεφ: «Στον ΠΑΟΚ νιώθω σαν το σπίτι μου!»
18 Ιανουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ