close search results icon

Εκδήλωση Αναδιάρθρωσης Δενδρωδών Καλλιεργειών από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ (βίντεο)

Εκδήλωση Αναδιάρθρωσης Δενδρωδών Καλλιεργειών από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ (βίντεο)

Στις 29/10/2022 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, στην οποία συζητήθηκαν επίκαιρα ζητήματα της αναδιάρθρωσης των δενδρωδών καλλιεργειών, του κόστους παραγωγής, της αναθεώρησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ και το ζήτημα των εργατών γης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Καθηγητής του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και  Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας ο οποίος ανέπτυξε την μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Αναδιάρθρωση των Δενδρωδών Καλλιεργειών. Επίσης, η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε για την θέση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την Αναδιάρθρωση. Ακόμη, ο Χαράλαμπος Κασσίδης, Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑ μίλησε για την αναδιάρθρωση και την ανάπτυξη καθώς επίσης και ο Φάνης Κουρεμπές, συντονιστής του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ τόνισε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την αναθεώρηση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ. Τέλος, ο Στέφανος Νταούκας , Πρόεδρος του ΑΣ  Επισκοπής έφερε στην επιφάνεια το σοβαρότατο θέμα που αντιμετωπίζει Ημαθία και Πέλλα με τους εργάτες γης. 

Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα πριν γίνουν τα πράματα χειρότερα. Οι εισηγητές ανέφεραν τα προβλήματα του αγρότη σήμερα αλλά και αυτά που έρχονται αν δεν παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Μίλησαν με αριθμούς και δεδομένα και αξίζει να δείτε όλο το βίντεο της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ