close search results icon

Έκκληση βοήθειας από νεαρό φοιτητή στου Ζωγράφου – “Ο πατέρας μου με απειλεί επειδή είμαι ομοφυλόφιλος”

Έκκληση βοήθειας από νεαρό φοιτητή στου Ζωγράφου – “Ο πατέρας μου με απειλεί επειδή είμαι ομοφυλόφιλος”

Σοκ έχει προκαλέσει μια δημόσια έκκληση για βοήθεια από έναν νεαρό φοιτητή, ο οποίος πόσταρε την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στα μέλη μιας φιλοζωικής ομάδας για γάτες με το όνομα “Γάτες και γατάκια για υιοθεσία φιλοξενία SOS”.

Ο νεαρός φοιτητής αποκάλυψε πως καθημερινά στο σπίτι του ζει “απερίγραπτες στιγμές ψυχικής βίας” και πως δέχεται απειλές από τον ίδιο του τον πατέρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως την περασμένη Δευτέρα δέχτηκε επίσκεψη από τον πατέρα του, ο οποίος τον απείλησε εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμού, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους χρήστες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ανησυχούν αρκετά τόσο για τον ίδιο όσο και για το γάτο του, προτρέποντας τον να βρει και να διαφύγει σε ένα ασφαλές μέρος.

Ακολουθεί παρακάτω το περιεχόμενο της ανάρτησης του φοιτητή:

“SOS από μέρα σε μέρα θα εγκαταλείψω το σπίτι μου ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ είμαι παιδί ενδοοικογενειακής βίας. Εχθές ο ίδιος μου ο πατέρας ήρθε και με απείλησε και δεν πείστηκα ότι θα μείνει στις απειλές με την ίδια μου τη ζωή όντας ομοφυλόφιλος. Δε θα κάτσω εδώ μα σχολιάσω και να συζητήσω αυτή την απαίσια κοινωνία που ζω δε με νοιάζει αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πολλές φορές έψαξα σπίτι για το γάτο μου εγώ αν φύγω μια νύχτα βιαστικά δε ξέρω αν το σπίτι που θα με δεχτεί θα δεχτεί και το γάτο ούτε μπορώ να ρισκάρω άλλο.

Η ψυχική και σωματική υγεία είναι λέξεις άγνωστες για εμένα. Αλλά δε θέλω ο γάτος μα βρεθεί στο δρόμο όσο και αν λέω ότι δε μου αρέσουν οι γάτες κι’ όμως ίσως να πέθαινα για αυτόν. Θέλω ένα άτομο υπεύθυνα να ενδιαφερθεί και να του βρει σπίτι δε θέλω να μένει στο δρόμο. Αν πάνε όλα καλά μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω οικονομικά για τη διαβίωση του. Απλά περνάω απερίγραπτες στιγμές ψυχικής βίας. Περιοχή Ζωγράφου Αθήνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ