close search results icon

Εκπτώσεις για φοιτητές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Πόσο για επιβάτες και ποιες για ΙΧ, δίκυκλα. 

Σε εκπτώσεις 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών για τις πρώτες αναγκαίες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους προχωρά η "ΑΝΕΚ LINES". Οι παροχές ισχύουν από τις 31 Ιουλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 και περιλαμβάνουν στα δρομολόγια (πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries) από και προς την Κρήτη:

• Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις καμπίνες LUX.
• Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις μοτοσυκλέτες.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023» και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2023 όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

• Η επίδειξη των παραπάνω είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
• Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023. Ως δικαιολογητικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση της εκτύπωσης Επιτυχούς Εισαγωγής.
• Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν κατά την αναχώρηση. Οι εκπτώσεις επιβατών και οχημάτων, θα παρέχονται και στην επιστροφή, χωρίς τον επιτυχόντα, με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση είχαν ταξιδέψει μαζί του.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ