close search results icon

Έκρηξη οχήματος σε γέφυρα που συνδέει ΗΠΑ και Καναδά

Εν εξελίξει η έρευνα. 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές και καναδικές αρχές, καθώς εξερράγη όχημα σε σημείο ελέγχου σε γέφυρα κοντά στους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Σύμφωνα με το Associated Press, το γραφείο του FBI στο Μπάφαλο ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ερευνά την έκρηξη στη Γέφυρα Rainbow, που συνδέει τις δύο χώρες μέσω του ποταμού Νιαγάρα.

Το FBI συντονίζεται με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου στην εν εξελίξει έρευνα, ανέφερε στο X. «Καθώς αυτή η κατάσταση είναι πολύ ρευστή, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε η δήλωση.

Φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν έδειχναν ένα θάλαμο ασφαλείας που είχε τυλιχτεί από τις φλόγες.

Περισσότερες πληροφορίες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

«Δεν ξέρουμε πραγματικά πολλά – απλώς ότι υπήρχε ένα όχημα που προσπαθούσε να μπει στις ΗΠΑ και έκλεισαν και τις δύο πλευρές της γέφυρας», είπε στο CNN ο Άαρον Φέργκιουσον, υπεύθυνος δημόσιας πληροφόρησης για την πόλη των Καταρρακτών του Νιαγάρα.

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ είπε ότι είχε ενημερωθεί για το περιστατικό και «παρακολουθεί στενά την κατάσταση».

Η Γέφυρα Rainbow είναι μία από τις τέσσερις συνοριακές διαβάσεις που συνδέουν το Οντάριο με τη δυτική Νέα Υόρκη. Και οι τέσσερις διαβάσεις είναι κλειστές μετά το περιστατικό.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ