close search results icon

Εξαφανίστηκε χρηματικό ποσό που είχε μαζί της η 21χρονη Έμμα όταν παρασύρθηκε

Ο οδηγός δεν γύρισε ποτέ στον τόπο του ατυχήματος. 

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν νωρίτερα οι γονείς της αδικοχαμένης Εμμανουέλας, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στην περιοχή της Καμάρας, και λίγες ημέρες αργότερα δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της.

«Θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας, προκειμένου να πετύχουμε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Δε μιλάμε στη συγκεκριμένη περίπτωση για ένα τροχαίο ατύχημα. Μιλάμε για μια δολοφονία εν ψυχρώ» ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος, ενώ ο ίδιος τόνισε πως η 21χρονη είχε στην τσάντα της το ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο εξαφανίστηκε.

«Κάποιος πήρε από την τσάντα το πορτοφόλι της με μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 1.500 ευρώ. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα γιατί το ποσό εξαφανίστηκε» είπε κ. Ρουσόπουλος.

«Βγήκε να θερίσει»

«Μία εν ψυχρώ παραβίαση με αποτέλεσμα τον θάνατο, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν σκότωσε ή όχι» επεσήμανε ο κ. Ρουσόπουλος, με τον ίδιο να λέει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος «όπως οδηγούσε και όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες, αλλά και από τις κάμερες, δε βγήκε για να οδηγήσει. Βγήκε να θερίσει. Ενώ κάποιοι έδωσαν ζωή, αυτός προτίμησε να δώσει θάνατο».

Παράλληλα ο κ. Ρουσόπουλος σχολίασε πως δεν υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια, καθώς ο οδηγός δεν γύρισε ποτέ στον τόπο του ατυχήματος. «Απλώς κοίταξε να εξαφανιστεί. Και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να εξαφανιστεί, εμφανίστηκε δήθεν μετανιωμένος». Χαρακτήρισε ακόμη προκλητικές τις δηλώσεις του 28χρονου, ενώ υπογράμμισε πως όσα ισχυρίστηκε ο δράστης «αντιβαίνουν την κοινή λογική. Με τη λογική του δράστη, όποιος δεν περνά από τη διάβαση πρέπει να τον πατάμε και να τον λιώνουμε δυο φορές στο οδόστρωμα».

«Η οικογένεια ευχαριστεί όλη την ελληνική κοινωνία»

Αναφερόμενος στο μεγαλείο ψυχής που έδειξε η οικογένεια της Έμμας, σχετικά με την απόφαση τους να δωρίσουν τα όργανά της ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε πως «η οικογένεια θέλησε να δώσει ζωή μέσα από τον θάνατο της. Δέχεται χιλιάδες μηνύματα αγάπης και ευχαριστεί όλη την ελληνική κοινωνία».

«Ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε, ήθελε να δώσει ζωη» ανέφερε από την πλευρά της στους δημοσιογράφους εξερχόμενη από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η μητέρα της Έμμας.

πηγή: thesstoday.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ