«Εξερράγη» η Κατερίνα Καινούργιου με τις γυμνές φωτογραφίες: Θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”;
Αφορμή για το… ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σχετικές δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη.

Έξαλλη γίνεται η Κατερίνα Καινούργιου με τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν θαυμαστές της στο Instagram!
Αφορμή για το… ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σχετικές δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη και «έπαιξαν» στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Η παρουσιάστρια του Alpha αποκαλύψε ότι κι εκείνη δέχεται μηνύματα στο Instagram με άσεμνες φωτογραφίες από αγνώστους, τους οποίους και μπλοκάρει άμεσα!
«Εγώ μπορεί να έχω το κινητό, και στη σχέση που ήμουν, επειδή έχω πολλά ωραία μηνύματα στο Instagram, μπαίνω και τα διαβάζω.
Καμιά φορά, τύχαινε να είμαι με τον πρώην φίλο μου και έμπαινα να δω και μου έλεγε “τι είναι αυτό παιδί μου;” και λέω, “δεν ξέρω”. Πατάω μπλοκ με τη μία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Η λογική του να στείλεις τα κρυφά σου σημεία… Για ποιο λόγο ρε παιδιά να το κάνετε αυτό; Δηλαδή θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”; Γιατί το κάνετε αυτό; Κάνω μπλοκ με τη μία. Ντρέπομαι και που το βλέπω», πρόσθεσε.
«Εγώ δέχομαι τουλάχιστον 30 τέτοια μηνύματα τη μέρα», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Πηγή: newsit.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ-Τι απαντούν οι πολίτες για Τσίπρα
17 Σεπτεμβρίου 2025 -
Νέα Πέλλα: Και στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι...ωραία!
17 Σεπτεμβρίου 2025 -
Κίτρινο ταξίδι από την Έδεσσα στο Αγρίνιο – Οι φίλοι του Άρη πανηγύρισαν τη νίκη
17 Σεπτεμβρίου 2025 -
Θρίαμβος του Λεβαδειακού απέναντι στον ΠΑΟΚ
17 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ