close search results icon

Εξοργισμένος ο παππούς του 15 μηνών βρέφους στην Πτολεμαΐδα: «Γιατί δεν το κράτησαν μέσα;»

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου. 

Εξοργισμένος με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας είναι ο παππούς του άτυχου βρέφους των 15 μηνών που ξεψύχησε τα ξημερώματα της Τετάρτης από βαριά αναπνευστική λοίμωξη. Οι γονείς του μωρού κατήγγειλαν ότι το είχαν πάει δύο φορές στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά οι γιατροί τους καθησύχασαν και τους έλεγαν πως δεν υπάρχει λόγος να νοσηλευτεί.

«Γιατί δεν κράτησαν το μωρό μέσα; Γιατί το έδιωξαν δύο φορές;», ξεσπά ο παππούς μιλώντας στο Live News.

Όπως προσθέτει, το βρέφος είχε 40 πυρετό, είχε βγει αρνητικό στον κορωνοϊό αλλά θετικό στην γρίπη και μια νοσοκόμα είπε στους γονείς να επιστρέψουν σπίτι και να του δώσουν Depon!

«Μου έχει μείνει αυτό. Γιατί δεν το δέχτηκαν το μωρό από το να κάθεται μέσα στο σπίτι; Έδωσαν δεύτερη φορά και μια συνταγή να για πάρει κάποια εισπνεόμενα. Πήγα στο φαρμακείο κι υπήρχε έλλειψη. Πήγα στο σπίτι και λέω στον γιο μου ”ρε παιδιά δεν υπάρχει το φάρμακο που ψάχνετε”» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο παππούς ανέφερε πως πριν λίγες μέρες ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που πάει στο νηπιαγωγείο ήταν λίγο κρυωμένος.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Τις καταγγελίες που έκαναν οι γονείς του 15 μηνών βρέφους από την Πτολεμαΐδα επιβεβαιώνει η ανακοίνωση του Μποδοσακείου νοσοκομείου της περιοχής η οποία εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ανακοίνωση περιγράφοντας το χρονικό με τις δύο επισκέψεις του βρέφους και τον θάνατό του.

Δείτε φωτογραφία από το άτυχο μωράκι:

Οι απαρηγόρητοι γονείς είχαν αναφέρει πως είχαν πάει το μωράκι δύο φορές στο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς ο πυρετός που είχε εμφανίσει δεν έπεφτε αλλά οι γιατροί που το εξέτασαν τους είπαν πως δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί και έτσι επέστρεψε στο σπίτι.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Μποδοσάκειο αναφέρεται πως το μωράκι ήρθε πρώτη φορά στο νοσοκομείο το πρωί της 1ης Ιανουαρίου, διαπιστώθηκε ότι έχει ίωση, δόθηκε αγωγή και συστάσεις εξαιτίας χρόνιων νοσημάτων που αντιμετωπίζει και επέστρεψε σπίτι του.

Το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου οι γονείς το πήγαν και πάλι στο νοσοκομείο με πυρετό αλλά και πάλι δεν κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί. Ωστόσο, η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και τελικά έγινε εισαγωγή μία ώρα αργότερα. Το μωράκι δεν μπόρεσε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έτσι παρά τις προσπάθειες του προσωπικού κατέληξε.

Η κηδεία του βρέφους θα γίνει σήμερα στην Αλβανία.

πηγή: newsbrake.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ