close search results icon

Ελ Καντουρί - Τσαούσης: Στην εξίσωση του ΠΑΟΚ

Ο Μαροκινός και ιδιαίτερα έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση 70 μέρες περίπου μετά τη θλάση που υπέστη.

Ελ Καντουρί - Τσαούσης: Στην εξίσωση του ΠΑΟΚ

Ομάρ Ελ Καντουρί και Μάριος Τσαούσης μπαίνουν μετά από αρκετό καιρό στην εξίσωση του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας αμφότεροι στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Novibet με τη Λαμία.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί βασικά στελέχη του καθώς οι Νέλσον Ολιβέιρα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ντόουγκλας Αουγκούστο τέθηκαν εκτός, ωστόσο, η ανακοίνωση της αποστολής έκρυβε και καλές ειδήσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά, αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για την αυριανή αναμέτρηση (1/3,18:00) στην επάνοδό του από τον τραυματισμό του. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ελ Καντουρί ήταν στις 22 Δεκεμβρίου στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όταν αντικαταστάθηκε στο 19ο λεπτό για να περάσει στο γήπεδο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Κάτι που σημαίνει πως ο Μαροκινός και ιδιαίτερα έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση 70 μέρες περίπου μετά τη θλάση που υπέστη και αναμένεται να αυξήσει τις επιλογές του τεχνικού τιμ μεσοεπιθετικά σε ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

Τέσσερις μήνες μετά, τίθεται στη διάθεση του Ρουμάνου και ο Μάριος Τσαούσης. Ο Έλληνας οπισθοφύλακας συγκαταλέγεται στους ιδιαίτερα άτυχους της σεζόν, καθώς μπήκε για τα καλά στην εξίσωση της κουβέντας, κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ωστόσο, αναγκάστηκε να πατήσει φρένο λόγω του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, το διάστημα απουσίας του 22χρονου ακραίου μπακ υπολογίζεται στους τέσσερις μηνες (!) δεδομένου πως τελευταία φορά αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στις 23 Οκτωβρίου, όταν και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Τσαούσης ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Δικεφάλου στην προετοιμασία της Κύπρου, μάλιστα προπονήθηκε και με το γκρουπ ενώ πήρε και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια, ωστόσο, και πάλι μπήκε στα... πιτς λόγω τραυματισμού. Η επιστροφή του σημαίνει μία έξτρα λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου στ΄αριστερά της άμυνας, δίνοντας κι «ανάσες» στον Ράφα Σοάρες.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ