close search results icon

Elite League: Τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση του Final-4

Ποιες και πότε οι μεταδόσεις. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους διαιτητές του Final-4

Από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, αλλά και από τα δίκτυα με τα οποία συνεργάστηκε η ομοσπονδία όλη τη σεζόν θα μεταδοθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο το Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, που θα κρίνει τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Basket League αλλά και τον πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση:

Η Elite League Ερρίκος Ντυνάν έφτασε με εικόνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο) στη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των playoffs. Η κορύφωση της σεζόν, με την διεξαγωγή του Final 4 που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Λιοσίων, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι δύο ημιτελικοί του Σαββάτου, Ψυχικό-Τρίτων (16:30) και Μαρούσι-Πανερυθραϊκός (19:15), που θα χαρίσουν στους δύο νικητές την άνοδο στην Basket League, καθώς επίσης την Κυριακή ο μεγάλος (15:45) και ο μικρός τελικός (13:00), θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ομοσπονδίας, αλλά και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Ειδικότερα, τους τέσσερις αγώνες θα μεταδώσουν ζωντανά το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Ena Channel (Ανατολική Μακεδονία), το Aeolos TV (Λέσβου), το KOS TV (Κως) και το Attica TV (Αθήνα). Το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία) θα μεταδώσει ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό και τους δύο τελικούς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο στις 21:45 τον δεύτερο ημιτελικό. Το TV 100 (Θεσσαλονίκης) θα μεταδώσει ζωντανά μόνο τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, το Νότος TV θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες της Κυριακής, ενώ το Flash (Δυτική Μακεδονία/Κοζάνη) θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες και των δύο ημερών.

H EOK παράλληλά ανακοίνωσε τους διαιτητές του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Αναλυτικά:

Σάββατο 27/5

ΟΚΑΛ 16.30 Ψυχικού-Τρίτων Πιτσίλκας-Θεονάς-Αγραφιώτης Ιωάν. (Τεφτίκης) (1)

ΟΚΑΛ 19.15 Μαρούσι-Πανερυθραϊκός Τσαρούχα-Τσώνος-Τηγάνης (Ελευθεριάδης Γ.) (2)

Κυριακή 28/5

ΟΚΑΛ 13.00 Ηττημένος 1-Ηττημένος 2 Τσολάκος-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Ηπιώτης)

ΟΚΑΛ 15.45 Νικητής 1-Νικητής 2 Κορομηλάς-Ταρενίδης Στ.-Ζακεστίδης (Μωϋσιάδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ