Στηρίζουν τον παπά influencer οι συγχωριανοί του – “Δεν σκανδαλίζει, δεν έχει δώσει δικαιώματα” | PellaNews

Στηρίζουν τον παπά influencer οι συγχωριανοί του – “Δεν σκανδαλίζει, δεν έχει δώσει δικαιώματα”

Στηρίζουν τον ιερέα influencer από τις Σέρρες φίλοι και συγχωριανοί του μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από τις “προκλητικές” του φωτογραφίες. Μιλώντας στον ALPHA το μήνυμα τους είναι: “Για ποιον λόγο τον κρίνουμε;”.

Να θυμίσουμε ότι ο 40χρονος ιερέας από τις Σέρρες ανέβαζε σε λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες σε ημίγυμνες πόζες που σίγουρα δεν πρόδιδαν την ειδικότητα του. Να σημειωθεί ότι ο ιερέας αναμένεται να απολογηθεί στη Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Οι συγχωριανοί στηρίζουν τον ιερέα και υποστηρίζουν ότι σε καμία περίπτωση “δεν σκανδαλίστηκαν από τις φωτογραφίες”, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σωστό οικογενειάρχη και ιερέα.

Σέρρες – “Δεν έχει δώσει δικαιώματα”
Φίλος του αναφέρει στην κάμερα του ALPHA: “Είναι η προσωπική ζωή του καθενός” και συμπλήρωσε ότι θεωρεί πως το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση χωρίς λόγο: “Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του σελίδα, αν γυμνάζεται ή όχι είναι δικό του δικαίωμα. Όπως επίσης, αν το δείχνει ή όχι. Δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα ή όχι. Δεν σκανδαλίζει”.

Τόνισε ότι είναι ένας εξαιρετικός ιερέας και “αξιοθαύμαστος” σε αυτό που κάνει: “Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον κρίνουμε. Επειδή ανέβασε κάποιες φωτογραφίες; Ποιον ενόχλησε;”.