close search results icon

Ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα για τον Α.Σ. Γιαννιτσά

Ο Κιοσέογλου με την..."τεσσάρα" του και το πρώτο δείγμα μία ομάδας εντελώς καινούργιας. 

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΓΓΑ

Ξεκίνημα από μηδενική βάση έκανε ο Α.Σ. Γιαννιτσά στην πρεμιέρα ου Πρωταθλήματος, με αντίπαλο του Προμάχους, τους οποίους και κέρδισε με σκορ 4-0. Το μεγάλο ερωτηματικό για την ομάδα των Γιαννιτσών ήταν το ζητούμενο για την εικόνα που θα παρουσίαζε, γιατί απλά είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από πρωταθλήματα αλλά έπαιζαν για πρώτη φορά μεταξύ τους.

Σίγουρα μία ολοκληρωμένη εικόνα για την ποιότητα της ομάδας θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να βγει, γι’ αυτό χρειάζεται πίστωση χρόνου και πολύ υπομονή, ώστε να υπάρξει μία ομοιογένεια μεταξύ των παικτών.

Ο τεχνικός της ομάδος Σταύρος Κωστογλίδης, έχοντας στη διάθεση του ελάχιστους παίκτες, έδειξε ότι έστω κι έτσι έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο και σίγουρα με την προσθήκη άλλων 2-3 παικτών θα έχει τη δυνατότητα για περισσότερα πράγματα.

Πάντως, στο παιχνίδι με τους Προμάχους, οι παίκτες των Γιαννιτσών είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πέτυχαν μία ευρεία και άνετη νίκη με σκόρερ τον Κιοσέογλου που πέτυχε και τα 4 γκολ αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στο 4’, στο 65’, στο 68’ και στο 90’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ