Εμφύλιος στο ΣΥΡΙΖΑ για την Θεοδώρα
Εσωτερικούς τριγμούς προκάλεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις της Θεοδώρα Τζάκρη εναντίον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Να θυμίσουμε πως σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η βουλευτής Πέλλας φέρεται να αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ως "διεθνικιστη" και "απατριδι", με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ασκούν κριτική στη βουλευτή αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να καλεί σε συστάσεις την Θεοδώρα Τζάκρη.
Στην αντεπίθεση ο Πολακης- Στηρίζει την Θεοδώρα
Ο Παύλος Πολακης πήρε θέση στην εσωτερική διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας την βουλευτή Πέλλας. Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας εξαπολύσε επίθεση στο Facebook εναντίον των ΜΜΕ ενώ στήριξε απόλυτα την Θεοδώρα Τζάκρη.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,από ορισμένους που τσιμπάνε από τις αναπαραγωγές του ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ.
Διαβάστε τη δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη και ΑΚΟΥΣΤΕ το ηχητικό και μην εκφράζετε τον «αποτροπιασμό» σας για ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!!
ΕΛΕΟΣ με την «ευαισθησία» που δεν εδράζεται και πουθενά!!!
ΥΓ.Η Θεοδωρα Τζάκρη είναι από αυτούς που τα είπαν κατά πρόσωπο και οπως έπρεπε στο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ...... Εκεί δεν ειδα να την επαινείτε!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η Ελλάδα πήρε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα AirBadminton
17 Οκτωβρίου 2026