Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Μία "όαση" με την κοπή πίτας απέναντι στη δύσκολη καθημερινότητα της αγοράς
Με καλό, συνεργατικό κλίμα ο Πρόεδρος Π. Σαραφούδης και το Διοικητικό Συμβούλιο, και με πλούσια ατζέντα συζήτησης στην εκδήλωση.

Στα Γιαννιτσά, μια πόλη με πλούσια σε προϊόντα αγορά στην οποία πλέον βρίσκεις τα πάντα, ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει πάντα δυναμικά σε εγχώριες αλλά και εκτός περιοχής δραστηριότητες, ενημερώσεις, έκφραση ανησυχιών, σαφών θέσεων που αφορούν την αγορά και τους επαγγελματίες εμπόρους της.
Μια όαση μέσα σε όλο αυτό το τοπίο αποτέλεσε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου, παρουσία του Προέδρου Παναγιώτη Σαραφούδη (που έκοψε και την πίτα του Συλλόγου) και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίουμ στον χώρο των γραφείων του συνδικαλιστικού φορέα της αγοράς.





Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, που υπήρχε ένα όμορφο και ζεστό συνεργατικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα της αγοράς, των συνεργασιών του Συλλόγου με τις τοπικές αρχές και φορείς, αλλά και τη στήριξη που παρέχεται σε αγώνες άλλων, που αφορούν είτε κοινωνικό είτε οικονομικό πεδίο. Η ανησυχία που εκφράζεται σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, λόγω της χαμηλής δυνατότητας του κόσμου να ψωνίσει (η Ελλάδα βρίσκεται σε άσχημη θέση όσον αφορά τη δυνατότητα κατανάλωσης των κατοίκων της), δεν έλειψε από την ατζέντα της κουβέντας που έγινε.
Παρόλα αυτά, η διατήρηση ενός καλού κλίματος στην ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ήταν ο θετικός τόνος που απέμεινε, ως ένα (και παραδοσιακό) διάλλειμα από την καθημερινότητα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ιορδάνης Τζαμτζής: Παρών με πράξεις στις εκδηλώσεις μνήμης
01 Φεβρουαρίου 2026 -
Άμεση παρέμβαση του Δήμου Πέλλας μετά τις έντονες βροχοπτώσεις!
01 Φεβρουαρίου 2026 -
Ο ΠΑΟΚ τραβά γραμμή: Νομικές κινήσεις για τις προσβολές στη μνήμη των νεκρών
01 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ