close search results icon

Έμπρακτη αλληλεγγύη από συναδέλφους στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία

Δηλώνουν υπερήφανοι αλλά επισημαίνουν πως ο εθελοντισμός από μόνος του δεν αρκεί. 

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άμεσα ανταποκρίθηκαν συνάδελφοι Κτηνίατροι, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, οδηγοί κ.α. από τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου στο κάλεσμα εθελοντικής στήριξης των υπηρεσιών της πλημμυροπαθούς Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αποτελούν παράδειγμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας καθώς έσπευσαν να προσφέρουν υπηρεσίες στους πληγέντες νομούς παρά τις προσωπικές, οικογενειακές αλλά και υπηρεσιακές δυσκολίες που προέκυψαν και προκύπτουν, καθώς είναι δεδομένο πως οι υπηρεσίες όλων των Περιφερειών στενάζουν από την υποστελέχωση.

Είμαστε περήφανοι για τους συναδέλφους μας, που έμπρακτα έδειξαν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Θεσσαλίας, αλλά ταυτόχρονα θεωρούμε πως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει στην περιοχή.

Είναι μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης που ενώ έχουν περάσει τόσες μέρες δεν έχει γίνει ακόμα καμιά ενέργεια για την άμεση κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες Θεσσαλίας με μόνιμο προσωπικό.

Επανερχόμαστε στην αναγκαιότητα να προχωρήσουν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, άμεσα με κατεπείγουσες διαδικασίες, αξιοποιώντας τους πίνακες της προκήρυξης 13Κ, του γραπτού διαγωνισμού κλπ, διορισμοί μόνιμου προσωπικού όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων, όπως Κτηνιάτρων, Γεωπόνων, Μηχανικών, Εποπτών Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικών Λειτουργών και άλλων επαγγελμάτων υγείας, οδηγών και χειριστών μηχανημάτων, Διοικητικών, εργατοτεχνικού προσωπικού κ.α.

Οι «πληγές» δεν κλείνουν με προσωρινές λύσεις!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ