«Ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο απόγευμα». Μία μοναδική μουσική και πολιτιστική βραδιά 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών
«Ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο απόγευμα». Μία μοναδική μουσική και πολιτιστική βραδιά 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών.
Το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών διοργανώνει μεγάλη επετειακή εκδήλωση-αφιέρωμα με τίτλο: "Ένα ξεχωριστό, ανοιξιάτικο απόγευμα" προς τιμήν των σπουδαίων δημιουργών Μίκη και Γιάννη Θεοδωράκη τιμώντας το ανεκτίμητο έργο και την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 18:00 μ.μ. με πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσικές ερμηνείες, χορωδιακό σύνολο, απαγγελίες ποιημάτων, αφηγήσεις και οπτικοακουστικό υλικό αφιερωμένο στη ζωή και το έργο των δύο μεγάλων δημιουργών.
Ξεχωριστή τιμή για το 3ο Γυμνάσιο αποτελεί η συμμετοχή της διακεκριμένης πιανίστριας, συνθέτριας, καθηγήτριας φωνητικής και συγγραφέως Μάρως Θεοδωράκη, η οποία θα συμβάλλει με την παρουσία και την καλλιτεχνική της συνδρομή στην υλοποίηση της εκδήλωσης, προσδίδοντας ξεχωριστό κύρος στην ανωτέρα καλλιτεχνική βραδιά.
Η βραδιά αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την πόλη των Γιαννιτσών, αναδεικνύοντας τη διαχρονική αξία της ελληνικής μουσικής δημιουργίας και τη σύνδεσή της με τη νέα γενιά.
ΣΧΟΛΙΑ